mardi 1 novembre 2011

DracuLa Party la Paris editia 2011


Si in acest an serata romaneasca de Halloween, DracuLa Party a fost un succes. Organizat pentru a treia oara consecutiv acest eveniment a atras peste 200 de persoane. Intr-un decor infiorator, printre panze de paianjen, dovleci si fantome, vampirii, vrajitoarele si dracii au stat alaturi la masa, degustand bucate traditionale, vinuri si bere romaneasca. Atmosfera de dans a fost incinsa de  DJ Cris si DJ Flo.


Aducem multumiri tuturor celor prezenti pentru ca au fost incendiari si simpatici, tuturor celor care s-au deghizat  creind astfel o atmosfera veritabila de Halloween.

Un Grand Merci pentru sprijinul acordat de magazinul de produse romanesti Chez Miha si restaurantul La Ferme de Malicorne.
Au contribuit la organizarea acestui eveniment echipa Toti Romani Violeta, Mihai, Valentin, Cris, Delia si Tatiana ajutati de Daniela, Florin, Fran, Mircea, Cristina, Claudia, Manu, Andreea, Ilona si Alexandra.




Pentru utilizatorii de telefoane/tablete iOS puteti accesa albumul urmand linkul de mai jos: 
https://picasaweb.google.com/110763231657264093354/TotiRomaniDracuLaPartyLaParisEditiaAIIIA

1 commentaire:

  1. A fost o serata romaneasca pe cinste, cu persoane simpatice, cu sarmalute, zacusca si placinte cu brinza dulce, vin romanesc si moldovenesc, bere URSUS si TIMISOREANA, muzica si dans alaturi de vrajitoare, dracusori si vampiri. Ce mai, un adevarat Party à la Roumaine in inima Parisului;)

    RépondreSupprimer