dimanche 4 mars 2012

Proiectia filmului romanesc "BUNA! CE FACI?" la Paris

FILMUL ESTE SUBTITRAT IN FRANCEZA!

UPDATE: La aceasta ora au mai ramas doar 0 locuri disponibile


ADERF, Asociatia "TOTI ROMANI", Connexions Moldavie, Scoala Romaneasca din Paris, LSRS filiala Franta, Association Douane Culturelle, Asociatia Studentilor Moldoveni "Jeunes Moldaves", Asociatia Cetatenilor Europei de Est si cu bunavointa Ambasadei Romaniei la Paris va invita la filmul romanesc "Buna! Ce faci?" in regia lui Alexandru Maftei cu actorii Dana Voicu si Ionel Mihaiescu in rolurile principale.
După 20 de ani de căsnicie fericită Gabriel şi Gabriela nu mai simt nici o atracţie unul faţă de celălalt. Să fie asta tot ce viaţa le mai poate oferi? După ce îşi petrec câteva nopţi comunicând pe internet cu un necunoscut, amândoi se îndrăgostesc - fără să ştie că de fapt s-au găsit tot unul pe celălalt. Atracţia pasională pentru necunoscut se amestecă cu sentimentul de vinovăţie că îşi înşală partenerul de o viaţă. Încă şi mai confuz este băiatul lor Vladimir, un adolescent cu o viaţă sexuală foarte activă, cînd descoperă că și părinţii săi sunt mânaţi de dorinţe. Într-o zi însă întîlnirea celor doi amanţi virtuali devine inevitabilă... (CineMagia.ro)
Proiectia filmului "Buna! Ce faci?" va avea loc pe data de 5 martie, de la orele 19, la Ambasada - 123 Rue St Dominique, accesul este gratuit.
Pentru a participa, nu ezitati sa va inscrieti cat mai curand (locurile sunt limitate!) pe link-ul de mai jos:

ATENTIE!!! INSCRIEREA SE FACE DOAR ONLINE!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire