mardi 15 novembre 2011

Toti Romani pentru Ioana




Toti Romani, toti solidari, acesta a fost firul care a legat conversatii la un pahar de vorba romaneasca, luni 14 noiembrie 2011 in barul Royal Bourse Opera din Paris. Citeva zeci de romani s-au intilnit pentru a sustine cauza micutei Ioanei Estera Cojoc, fetita care urmeaza sa fie operata zilele acestea la spitalul Fundatiei Rothschild. Cheltuielile pentru operatie vor fi suportate de Casa Asigurarilor de Sanatate din Romania. Prin actiunile de sustinere a Ioanei, dorim sa contribuim la acoperirea cheltuielilor de sedere in Franta a tatalui Ioanei, dl Aurel Cojoc pentru perioada 20 noiembrie-20 decembrie 2011. Astfel in cadrul intilnirii caritabile de luni seara, organizata de asociatia Toti Romani au fost acumulati din donatii si consumatie suma de 720 de euro. Multumim pe aceasta cale tuturor persoanelor prezente, deasemenea magazinul romanesc Chez Miha si administratiei barului Royal Bourse Opera pentru sprijinul acordat. 


UPDATE: Miercuri, 16 noiembrie am fost informati ca cheltuielile legate de achitarea sumei de 1150 euro pentru cazarea la Maison des Parents de pe linga spitalul Robert Debré va fi integral suportata de catre un om de afaceri din orasul Bacau, Romania. 
Astefel, suma de 720 euro colectati in cadrul seratei de caritate organizata de asociatia TOTI ROMANI, va fi utilizata pentru acoperirea cheltuielilor legate de masa si transport al tatalui si a micutei Ioana in perioada sederii la Paris.




Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire