mercredi 5 décembre 2012

Asociatia Toti Romani a sarbatorit Ziua Romaniei la Paris


Românii de pe ambele maluri de Prut s-au întâlnit la Paris pentru a sărbători împreună Marea Unire.

Cu ocazia Zilei României, Asociația “Toți Români - Tous Roumains” din Paris, a organizat* luni, 3 decembrie 2012 o serata romanească, avându-i alături pentru un concert festiv pe oaspeții de la Chișinău, Cristofor Aldea-Teodorovici și formația THEODORO & BURLACU JAZZ BAND.

Cristofor a interpretat atât muzică jazz dar și melodii din repertoriul părinților săi, regretații Doina și Ion Aldea-Teodorovici ce au ridicat sala în picioare.
Mihai Dobrin, președintele asociației “Toți Români” în discursul său, a felicitat românii de pe ambele maluri de Prut cu ocazia Zilei României, apreciind ca fiind foarte simbolică prezența artiștilor basarabeni la acest eveniment.

Concertul a fost urmat de un pahar de vorba romaneasca cu bere Ursus si Chisinau precum și vinuri din România și Republica Moldova.

Multumim publicului prezent in sala si partenerilor nostri, in special asociatiilor studentesti din Paris Jeunes Moldaves si LSRS, asociatiei Connexions Moldavie, restaurantului La Ferme de Malicorne, magazinului Moldova Market si Chez Miha, precum si sitului de anunturi si mica publicitate FRANTA.MD pentru sprijinul acordat.

*Menționăm ca acest eveniment a fost un eveniment asociativ non-profit și non-electoral organizat pe bază de voluntariat de echipa Toți Români-Tous Roumains din Paris cu sprijinul partenerilor săi.


Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire