samedi 23 juin 2012

Brocanta in inima codrilor Burgundiei


Asociatia TOTI ROMANI va invita Duminica 24 iunie 2012 sa petrecem impreuna in inima Burgundiei la restaurantul "LA FERME de MALICORNE" 

In program: 
Vizitarea unei BROCANTE (piata de vechituri) tipica regiunii Burgundia care va avea loc in localitatea MALICORNE, in imediata apropiere a restaurantului, intre orele 07h00-18h00; Intrare libera.
Restaurantul "LA FERME DE MALICORNE" va propune masa de prinz cu un meniu romanesc si o degustare cu vinzare de vinuri romanesti si moldovenesti; 
Expozitie de pictura romaneasca cu posibilitatea de achizitionare a lucrarilor expuse. 

Aici puteti viziona poze de la ultima petrecerea organizata de asociatia TOTI ROMANI in parteneriat cu restaurantul "LA FERME DE MALICORNE": http://totiromani.blogspot.fr/2011/10/fotografii-de-la-petrecerea-in-aer.html 
Localitatea Malicorne este situata in regiunea Burgundia (Bourgogne) la 1 ora 40 minute de Paris cu automobilul. Daca aveti automobil propriu, va rugam sa ne comunicati daca aveti locuri disponibile. In cazul cind nu dispuneti de automobil va rugam sa ne contactati pentru a va indrepta spre persoanele care au locuri disponibile. 

Informatii suplimentare: Mihai 0660764359, 
Cris 0698901436 sau 

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire