dimanche 12 février 2012

Fragmente din concertul de la Paris "Dragostea ce misca sori si stele" in memoriam Doina si Ion Aldea Teodorovici


Doina si Ion Aldea Teodorovici au fost omagiati la Paris pe 9 februarie intr-un recital de exceptie sub genericul Dragostea ce misca Sori si Stele.
Publicul a avut ocazia sa rememoreze melodii precum “Maluri de Prut", “Melancolie” sau “Eminescu” in interpretarea duetului Cristofor Aldea Teodorovici si Adriana Rusu acompaniati de Dorel Burlacu si Gheorghe Postoronca.
Actorul Nicolae Jelescu, autorul unui CD audio emotionant, “Scrisoare din Basarabia”,  a recitat poezii din opera lui Grigore Vieru, Adrian Paunescu, Marin Sorescu și mulți alți poeți extraordinari ai neamului nostru.
Asociatiile Connexions Moldavie si Toti Romani cu sprijinul Ambasadei Republicii Moldova in Franta si sustinerea Departamentului Romanilor de Pretutindeni au reusit sa organizeze un eveniment emotionant care a readus in memorie spiritul anilor ‘90,  deschizand in premiera, ANUL DOINA SI ION ALDEA-TEODOROVICI.
Concertul de la Paris este urmat de un turneu in Statele Unite la invitatia unor asociatii romanesti si moldovenesti de acolo sprijinite de Ambasadele Romaniei si Republicii Moldova din Washington.

Video 




Linkul pentru video poate fi accesat aici... http://www.youtube.com/watch?v=LvWu_ERfwos&feature=player_embedded
Album Foto






Pentru cei care folosesc telefoane din seria iPhone sau tabletele iPad iata si linkul: https://picasaweb.google.com/110763231657264093354/ConcertLaParisInMemoriamDoinaSiIonAldeaTeodorovici?authuser=0&feat=directlink

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire